• Wendy Spijker

RECEPT VOOR AVOCADO IJS

Bijgewerkt: jul 11

Vegan, gluten- en suikervrij, low-budget, super simpel en met maar 5 ingrediënten.


Dit weekend ben ik jarig én wordt het zonnig! Kortom: kan niet beter, alhoewel...


"Sharing is not self-caring"

Met dit bananen-avocado ijs wordt het vast nog aangenamer. Met slechts vijf ingrediënten en enkele minuten van jouw tijd maak je, met twee vingers in je neus (hè bah!), deze traktatie.


Ik zeg: DOEN en vooral niet delen, want: sharing is not self-caring.



Recept | 1 portie


Ingrediënten

2 bananen, bevroren

1/2 avocado, vers

1 el kokos, rasp

1/2 tl vanillepoeder


+ 25 gr. pistachenoten, grof gehakt


Plan de campagne

01 Stop alle ingrediënten, m.u.v. de pistachenoten, in een blender.

02 Mix tot een smeuïg geheel.

03 Schep m.b.v. een ijslepel bollen en garneer met de gehakte pistachenoten.

04 EAT, GENIET, REPEAT!


Laat je mij weten wat je van het recept vond?


Dan rest mij nu nog één ding: titatoi!

(afgeleid van het woord: toi, toi, toi), 1 genieten, zich vermaken: geniet vandaag, herhaal het morgen!)


Wendy


Zijn er dingen die jij graag wil lezen op mijn blog of heb jij n.a.v. deze post nog vragen? Reageer hieronder, vul het formulier in op de contactpagina of stuur simpelweg een e-mail.

18 keer bekeken

SIGNED SEALED DELIVERED BY W'TJE