• Wendy Spijker

LIEF LEVEN

Bijgewerkt: jul 11

Enige tijd geleden trok een Instagram post van "Lief Leven" mijn aandacht: Mooi mens gezocht! Daarbij gaven zij aan niet geïnteresseerd te zijn in hoe jij eruit ziet, maar te geloven in dat wie jij bent, jou mooi maakt. Samen met andere mooie mensen zou jij het gezicht worden van de nieuwe kledinglijn: "Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren" of "Met volle angst vooruit". Wat dat (nog meer) opleverde? Het eerste exemplaar, Lief Leven cadeaupakket, persoonlijk gedichtje, mentions op Instagram, mooie foto's en het allerbelangrijkste: liefde!


In de categorie: "niet geschoten is altijd mis" besloot ik in de pen te klimmen en mijn verhaal te delen. Ik schoot mis, maar besefte naderhand dat ik mijzelf een waardevol cadeau heb gedaan met het schrijven van deze brief. Het is mijn dagelijkse herinnering aan het feit dat ik, Wendy Spijker, een mooi mens ben.Dan rest mij nu nog één ding: titatoi!

(afgeleid van het woord: toi, toi, toi), 1 genieten, zich vermaken: geniet vandaag, herhaal het morgen!)


Wendy


Zijn er dingen die jij graag wil lezen op mijn blog of heb jij n.a.v. deze post nog vragen? Reageer hieronder, vul het formulier in op de contactpagina of stuur simpelweg een e-mail.

0 keer bekeken

SIGNED SEALED DELIVERED BY W'TJE