• Wendy Spijker

(NOG MEER) TEKST EN UITLEG

Bijgewerkt: jul 11

Vorige week dropte ik de bom over TITA TOFU!


Vandaag leek het mij een uitgelezen moment om jou iets meer duidelijkheid te geven over mijn plannen. Zo zal ik jou vertellen wat jij wel, maar ook juist niet van mij kan verwachten.


Take a walk on te green side (of juist niet)

Allereerst wil ik voorop stellen dat ik met mijn nieuwe blog niemand naar “team vegan” wil pushen. Ik vind het belangrijk dat iemand doet waar hij/zij blij van wordt. Dat doe ikzelf tenslotte ook. Hier deel ik enkel mijn mening en deze kan verschillen van die van jou. Laten wij elkaar in onze waarden laten, want met (vervelende) discussies bereiken wij tenslotte niets.


"Als ik op commando iets moet schrijven krijg ik spontaan een writers block".

Zo zal ik mijn mening/tips geven over (innovatieve) voedingsmiddelen, verzorgingsproducten, horecagelegenheden en hoe ik als vegan mijn (buitenlandse) vakanties doorkom. Zo hoop ik jou te kunnen inspireren. Heb jij leuke ideeën naar aanleiding van mijn post? Laat dan vooral van je horen, want ook ik word graag geïnspireerd door anderen.


Post-plan

Het posten zal zonder enige regelmaat gebeuren, want als ik op “commando” iets moet schrijven krijg ik spontaan een writers block. Wel hoop ik jullie minimaal één keer per week te kunnen verblijden met een blogpost. Via Instagram zal ik een bericht plaatsen met een directe link naar zo’n post.


Minimale inleg: 1/3 Lovechock pecan/maca reep.

Minder Facebook

Facebook heeft mij echt tot wanhoop gedreven tijdens het runnen van Bakfietsje W. Had ik mijn allerlaatste beetje energie in een bericht gestopt...13 bereikte personen (hoe dan?). De oplossing: adverteren. Minimale inleg: 1/3 Lovechock pecan/maca reep. Sorry, maar daar kan zelfs Chiel niet tegen op. Weinig tot geen spektakel dus op de Tita Tofu Facebookpagina, maar wel zal daar een doorstuurservice vanuit Instagram actief zijn.


Brainstormsessie

Mijn ervaring in de groene keuken wil ik graag gebruiken om andere (horeca)ondernemers te kunnen helpen bij het “vergroenen” van hun bedrijf. Heb of ken jij een lunchroom/restaurant/o.i.d. waar zij wel wat hulp kunnen gebruiken bij het creëren van verrassende gerechten? Kom/breng in contact. Dan plannen wij een heuse brainstormsessie!Dan rest mij nu nog één ding: titatoi!

(afgeleid van het woord: toi, toi, toi), 1 genieten, zich vermaken: geniet vandaag, herhaal het morgen!)


Wendy


Zijn er dingen die jij graag wil lezen op mijn blog of heb jij n.a.v. deze post nog vragen? Reageer hieronder, vul het formulier in op de contactpagina of stuur simpelweg een e-mail.

0 keer bekeken

SIGNED SEALED DELIVERED BY W'TJE